Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 2015-2016
Ιστοσελίδα Μπόνους Παίξτε
1 Stoiximan Stoiximan €100 Παίξτε »
2 Goalbet Goalbet €100 Παίξτε »
3 Sportingbet Sportingbet €100 Παίξτε »
4 Vistabet Vistabet €100 Παίξτε »
5 Novibet Novibet €100 Παίξτε »
6 Mybet Mybet €100 Παίξτε »
7 Championsbet Championsbet €100 Παίξτε »
8 betrally betrally €100 Παίξτε »
9 NetBet NetBet €50 Παίξτε »
10 Betshop Betshop €100 Παίξτε »
11 2winbet 2winbet €100 Παίξτε »
12 Betsonic Betsonic €50 Παίξτε »

stoixima_online_300x200Το να διαλέξεις μια στοιχηματική εταιρία για να πορευτείς μαζί της στο στοιχηματικό σου ταξίδι δεν είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να απασχολεί κάποιος. Σύμφωνοι το κρατικό μονοπώλιο στη χώρα έχει οδηγήσει πλήθος κόσμου( αν και γίνονται προσπάθειες για βελτίωση του προϊόντος και από τον ΟΠΑΠ αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε) να πάει στο διαδίκτυο και να αναζητήσει μια στοιχηματική εταιρία.

Αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά καθώς δεν πρέπει να θεωρούμε ότι όλες οι στοιχηματικές εταιρίες είναι αξιόπιστες και ανταγωνιστικές με το διεθνές επίπεδο. Υπάρχουν διαφορές από εταιρία σε εταιρία και ο παίκτης που σέβεται μέχρι και τελευταίο ευρώ που θα ποντάρει σαν στοίχημα πρέπει να ψάξει να βρει ποια εταιρία καλύπτει τα θέλω του, και γενικότερα είναι ένα αξιοπρόσεκτο προϊόν. Στις μέρες μας πλέον θεωρούμε αυτονόητο να εμπιστευόμαστε μια στοιχηματική εταιρία η οποία θα έχει τη νόμιμη άδεια λειτουργίας στην κάθε χώρα και θα μπορεί να προσφέρει το προφανές, δίκαιο και αξιόπιστο παιχνίδι. Το να υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες ότι μπορεί να μην με πληρώσει μια εταιρία ένα στοίχημα μου, δεν πρέπει καν να είναι στο κάδρο της συζήτησης όταν μιλάμε για σύγχρονο στοιχηματισμό.

Από εκεί και πέρα η κάθε στοιχηματική εταιρία παρέχει ένα δεσμό παροχών στον κάθε παίκτη, κρίνοντας η ίδια ότι μπορεί να πείσει τον δυνητικό πελάτη να επιλέξει αυτή σε βάρος άλλων. Σημαντική σημείωση εδώ να κάνουμε λέγοντας ότι πολλοί παίκτες έχουν λογαριασμό σε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι από την κάθε μία παίρνουν το μπόνους εγγραφής με την πρώτη τους κατάθεση. Αυτό δε δείχνει σε καμία περίπτωση ποια προτίμηση έχουν όσον αφορά το προϊόν αλλά κοιτούν κοντόφθαλμα το όποιο μπόνους τους προσφέρεται.

Επί της ουσίας είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που μπορεί να δει κανείς επιλέγοντας μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία. Βασικό είναι η πληθώρα επιλογών σε αθλήματα και όχι μόνο αλλά και οι αγορές του κάθε γεγονότος όπως και η γκανιότα αυτών. Τι να κάνει ένας παίκτης όταν του δίνονται πολλά γεγονότα για στοιχηματισμό, αλλά αποδόσεις δεν μπορούν να σταθούν και υστερούν κατά πολύ με το διεθνή ανταγωνισμό. Πολύ βασικός πλέον παράγοντας στις μέρες μας και στη χώρα μας είναι και οι τρόποι συναλλαγών με την στοιχηματική εταιρία. Το μεγαλύτερο μέρος των παικτών, έκανε καταθέσεις με τις paysafe cards αγοράζοντας τες από ένα περίπτερο, από ένα σημείο πώλησης.

Τα capital controls στέρησαν προς το παρόν αυτή την επιλογή και πλέον αναδεικνύονται εκείνες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που παρέχουν διάφορες και ποικίλες μεθόδους συναλλαγών, γιατί η ανάληψη στο λογαριασμό είναι το εύκολο κομμάτι το οποίο δεν άλλαξε. Τα διάφορα επιμέρους όπως οι προσφορές, τα διάφορα μπόνους, οι ζωντανές μεταδόσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα μεν, αλλά προσθέτουν πολύτιμους πόντους στην αναζήτηση της αγαπημένης στο στοιχηματικής εταιρίας. Η επιλογή σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται τυφλά με την ιδέα και μόνο ότι εντάξει θα είναι καλύτερο από το μονοπώλιο. Από την στιγμή που παίζουμε τα λεφτά μας δεν υπάρχει λόγος να μην το ψάξουμε από τη στιγμή που έχουν επιλογές.